zondag 9 juli 2017

Julimaand, feestmaand!

Lieve schatten

Op 9 juli 2012 schreef ik voor het eerst iets op dit blogje. Wie vaardig en vlot kan tellen, heeft dus door dat ik deze maand ons lustrum vier...

'Ons'? Zeker wel!
Want wat is dit blogje zonder lezers? Toevallige, geroutineerde, tijdelijke of chronische... mijn - bescheiden- publiek blijkt even divers als de thema's die ik hier de voorbije jaren de revue deed passeren. Ik ben elk van jullie erg dankbaar voor de bezoekjes en de reacties, hieronder, in mijn mailbox, op straat en elders. Ze doen zoveel deugd en geven zoveel energie...

Als ik door de voorbije 5 jaren blader, springt er hier en daar een postje uit. Ter ere van mijn eerste lustrum roep ik dus de maand juli officieel uit tot mijn persoonlijke feestmaand en zal ik dus af en toe eens naar een fijne herinnering uit de voorbije jaren verwijzen. Blijf dus zeker koekeloeren!

Het is een stille wens om de komende tijd op eenzelfde manier verder te kunnen doen... zonder extra promo-, facebook- of andere pagina, trouw aan mezelf en zeker ook aan jullie, lieve lezers.

Hopelijk tot nog heel vaak!

Yours truly

p.s. Voor wie een beetje vergeten was wie Mamasoet in 2012 was... deze giller!


1 opmerking:

  1. Regine17:29

    Proficiat mamasoet met je lustrum! Ik vind het altijd weer leuk om je blogje te lezen vooral als ik situaties herken, beleefd of al verteld door je lieve ouderpaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!