zaterdag 23 juli 2016

Hou jezelf in stilte bezig - camping

Als verrassing voor Het Nest had ik bij onze voorbije trip naar Nederland (er komt nog een postje over, ik hoor u wel!) een koffertje gevuld met speelgoedjes die niet veel plaats innamen maar wél veel plezier beloofden: een nieuwe Yahtzee, pingpongbats, opduikringen, een nog in elkaar te knutselen mobiel en nog wat ditjes en datjes.

De twee tofste spellen had ik onderaan verborgen: een schatkaartenmaker en een DIY-gezichtenmemory, allebei gekocht bij mijn nieuwe verslaving: Flying Tiger. Twee speeltjes waar wat werk aan is, waar heel wat creativiteit aan te pas komt , wat motorisch niet té uitdagend is én waar ze urenlang zoet mee zijn geweest ... Contentement!De schatkaart kwam goed van pas: wie de schat verborg, mocht het pad op de kaart uittekenen. De anderen zochten. (De meeste schatten waren eetbaar: zakjes chips, drieënhalve appel, een reep chocolade met noten en ook de nieuwe pingpongbats. Die waren een hele dag té goed verstopt, maar hé, daar mopperen we niet over ... er was ook nog een zwembad om ons bezig te houden.)
Het resultaat was om te gillen:


Op de memory herkent u o.a. vast mezelf (voorlaatste rechtsonder),  Freddy Horion (rechtsboven), een Italiaanse pizzaverkoper (naast mij), Quinn (onder Freddy, al klinkt dat nu wat bizar), Nuno (net boven mij) en Meneertje Tijd (linksonder). Ook Jean-Marie Pfaff en Vivienne Westwood waren present, maar da's voor gevorderden.

Mach-tig.
Ik herhaal: mach-tig.

1 opmerking:

  1. Dat ziet er inderdaad machtig uit! (Flying Tiger is de max hé)

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!