woensdag 26 september 2012

Omdat u zo aandringt...


 

Ik heb nogal wat aan mijn hoofd, de laatste weken. Dat bloggen, dat komt er niet echt van. Maar op algemeen verzoek (yes, Jos!) ben ik er dus weer, met meer. En er valt ook écht wel veel te zeggen...

... over de nieuwe juf die me zo bevalt dat ik haar een meuzeltje wil naaien

... over het spaarplan voor een paar nieuwe laarzen (ik weet welke, ik weet waar ik ze kan vinden, maar tijd en vooral budget beperken me op velerlei manieren)

... over Jackman en zijn bijna volledige gebit. Al heeft het dit keer héél wat voeten in de aarde en tanden in 't tandvlees voor we van een afgewerkt exemplaar kunnen spreken
... over de verkiezingen waarvoor ik voor 't eerst sinds mijn volwassen leven eens niet moet gaan opdraven om te tellen. (Moet ik me nu oud voelen? Uitgederangeerd? Bij 't papier gezet? Ben ik nu niet knap genoeg meer om te tellen of zou het echt zo zijn dat je na 4 keer je burgerplicht vervuld hebt?)

... over Het Laatste Nieuws van komende zaterdag. Daar zal schoon en proper  volk in staan

... over de vrije dag die volgende week vrijdag in mijn agenda staat te blinken (de "Shopping! Shopping! Shopping!" -echo valt niet te negeren)

... en over mijn naaiplannen, want die zijn er ook weer! Nu nog stof vinden en een vrij moment en ik kan weer compleet aan de slag.
(n.v.d.r. Voor wie samen met zijn baby meteen een knappe knuffel verwacht, ik ga binnenkort weer aan de slag. Geef mij 't geslacht en de naam en ik zet me aan mijn machine :-)    

2 opmerkingen:

 1. Oh komt die gazet van Dash wast witter dan wit dit weekend uit? Ik ga er rap eentje reserveren!

  Jack is rap! Nelle heeft nu na 2 jaar nog altijd niet al haar tanden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. josfien17:03

  Ik heb ook m'n zinnen gezet op een zeer gelijkaardig paar laarzen... Heb ze al online besteld (Avance, ze hadden mn naat niet meer). En 't is momenteel 10 euro korting als je online bestelt.
  En ik bestel wel zo'n knuffel. Alle info gekend me dunkt!
  En 't is inderdaad schoon volk als ik dat bekijk.
  En bedankt voor het leesvoer!

  BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!