vrijdag 11 juli 2014

Shopping met Soet - BruggeNu de solden al elf dagen oud zijn en zelfs de tweede afprijzing al aan de winkelramen hangt, kom ik tot de conclusie dat ik me tot nu toe serieus inhield. Ik ging nochtans al op trofeeënjacht, maar de vangst was even mager als groot. Nihil, nada. (Komt natuurlijk omdat ik niets nodig heb, mijn kast hangt vol tenues en accessoires. U zegt? Een vrouw die niets nodig heeft, bestaat niet? Toch wel! Ikke!)

Wie toch nog dat ene paar schoenen of die geweldig hippe jumpsuit wil scoren, verklap ik enkele van mijn favo adresjes... Maarre... shhht!

In Brugge is Leeloo een topper waar je streetwear met een twist vindt. Niet goedkoop, maar sommige stuks zijn zó origineel dat ik er mijn portemonnee met de glimlach voor bovenhaal. En voor wie nog niet overtuigd is, ze verkopen er Eleven Paris, en da's echte cult!
Een beetje verder in diezelfde straat haal je je kinderhart op in Krokodil. Denk: Haba, Monchichi en Djeco en je weet het wel! Weelde en dikke fun!
Gloednieuw (sinds 1 mei), en nog wat verder in de straat, maar de omweg zeker waard is Twee meisjes. Soaked in Luxury en Trollied dolly, om maar iets te zeggen.
En voor de kindjes, waar blijven de kindjes? Lunabloom! O, en Koekepeertje, al ga je daar beter met de auto naartoe, al was het maar om die meters en meters stof in te kunnen laden! En Miss beaver, voor wtg en who's that girl...

Mocht u ondertussen verdorsten of -erger nog- verhongeren, spring dan zeker binnen in Devuyst op het Simon Stevinplein of in de Stoepa. Voor wie verschrikkelijk lekker oosters wil gaan eten, raad ik Narai Thai in de Smedenstraat aan. Levendeves, lik damme zegn. Narai Thai, en je wil nooit meer  Chinezen.
Wie pitta (veggie én vlezie) wil, neemt het steekjes achter het belfort en smult bij de Pitaleir. En in hln las ik dat de frietjes bij de linkse frietchinees lekkerder zijn, maar dat de rechtse betere frikadel special bakt. Zeg niet dat u het niet wist!

O, en ijs! Da vinci!
O, en pasta! Pastapresto!
O, en Indisch! Bij Bavhani!
Ik zie u nu al fronsen:" Maar waar ligt dat allemaal en hoe vind ik dat allemaal terug?"
Deze gids staat ter uwer beschikking...


En de volgende keer? Antwerpen!www.lunabloom.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!