zaterdag 13 september 2014

Een blije start

Wij zijn niet meteen de vlotste starters, hier... maar met wat hulp hier en daar raakten we toch gelanceerd voor wat een veelbelovend schooljaar heet... Het vierde! Het tweede! Het eerste kleuter! En heel veel tweedejaars. Ik wil maar zeggen... uitdagingen genoeg ten huize Het Nest.

En toch is er hier al veel gebeurd de voorbije 13 septemberdagen. Dingen waar een mens al eens een beetje trots op is. Het eerste Geefplein in Ieper, bijvoorbeeld, dat honderden curieuzeneuzen trok. Ik moest de hele tijd mijn gezicht fatsoeneren, was het niet omdat de tranen af en toe in mijn ogen sprongen bij zoveel oprechte en aandoenlijke vrijgevigheid, dan wel omdat mijn mond bijna scheurde van content geglimlach (hij scheurde uiteindelijk wel, maar dan is er Nivea) en gelukkig geronk.
Als ik dan al af en toe een beetje twijfelde over waar het met de wereld naartoe gaat, dan ben ik er nu weer voor de volle 104% van overtuigd dat heel veel mensen het goed met de bol en zijn bewoners voor hebben. Er waren gulle gevers, nieuwsgierige neuzen, ontroerde ontdekkers en blije bloggers...Met dank aan Luc Dombrecht voor de foto's vanzeneigenst.

De eerste week werd ook nog gekleurd door een gigantisch fijn feestje, waarover heel binnenkort meer...1 opmerking:

Jouw reactie hieronder? GRAAG!