woensdag 10 december 2014

Verlang-je-rot!

Dat kerst echt míjn tijd van het jaar is, was al langer duidelijk: als kerstkindje ben ik er bijna toe verplicht... Het lijkt alsof er bij het zetten van de kerstboom meteen ook een schakelaar in mij aan gaat, die een soort van kerstvreugde door mijn lijf laat zinderen waardoor alles precies wat beter gaat. Al kunnen het natuurlijk ook wel de uit te delen cadeautjes zijn, of de geur van kaarsjes en groene den.
Ik weet natuurlijk niet wie mijn naam heeft getrokken, maar ik voel me toch wel zo vrij om dit jaar opnieuw mijn verlanglijstje te publiceren... men weet maar nooit wie er meeleest! (En misschien breng ik u ook wel op ideetjes!)

Met stip op één: deze oranje TRIM- telefoon van bij lolalifelines . Omdat oranje zo heerlijk vintage is en ook om te telefoneren, vanzeneigenst.


Ook geweldig fijn zou ik dit hier vinden: een sjakosse met franjes. Zou heerlijk matchen met mijn groene parka. En je kunt er vlechtjes in leggen.


Misschien een atypisch cadeau, maar toch zeker ook wel iets wat heel erg bij me past, deze oranje vuilnisemmer. Oranje, weet u wel... en eh... om elke dag te gebruiken, tiens.Omdat ons interieur maar niet gepimpt raakt en er altijd wel wat ruimte is voor meer of anders of vrolijker, zou zo'n plaid hier ook zwaar welgekomen zijn. Knuffelen met Jackje, weet u wel... (En trouwens... Lore van Rose Rouge heeft wel meer dat me kan bekoren... Deze praaaachtige staande lamp, bijvoorbeeld, voor mensen met een praaaaachtige portemonnee.
U zegt? Welke kleur? Drie keer raden!

 
 
 
Nu weet ik niet of u House doctor kent... of Leitmotiv... of het behangpapier van Eijffinger... Daar kunt u ook helemaal niets mis mee doen. En weet je wat ik ook helemaal top zou vinden? Een stukje ijstaart, wat verse chocomousse of wereldvrede.

1 opmerking:

  1. moeke08:38

    Jammer, ik zag je verlanglijstje te laat...

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!