woensdag 2 september 2015

The game is on...

Haj hoooooooooooo!
Haj hoooooooooooo!

Jaja, we ademen hier nog allemaal met regelmaat, na een eerste schooldag die vlot en routineus verliep. (Echt, 't ging fraai wel dit keer, en ik hou hout vast, maar tot nu toe huilde er nog niemand. Zot.)
Op dag twee, die er technisch gezien maar een halve is maar qua werk toch voor een volle telt, dendert het treintje gezellig door. Kaften, ondertekenen, plastificeren en zoeken. Naar drie botervlootjes in één keer (dat wordt smullen, bakken en braden) voor de Franse woordjes, naar twee grappige gezinsfoto's (miljaar), naar propere drinkpullen, naar een geldbeugel (echt!), sportkousen en reservekledij die vuil mag worden. En naar zonnecrème voor op sportdag. (Maar dat doe ik niet, 't zal regenen). O, en naar zwemkledij, en 't mag geen bikini zijn.

Zelfs Drakenjager, de chef van 't spel, is weer tot de orde van de dag overgegaan. Even voorzichtig als enthousiast. Op kousenvoetjes. Het lukt hem wel!

Ook de zon is terug, na zes (!!!!) weken Afrika. Hieperdepiep en welkom thuis voor auntie en Lynn!


Als je stil bent, hoor je 't wel... Wij lachen!

1 opmerking:

  1. Waauuw, van alle vlotte-zonder-tranen-dagen moet een mama genieten, nietwaar? Bij ons komt het precies wat moeilijker op gang (alé, vooral bij mij eigenlijk). Maar das niet erg, want toen ik tegen onze Lucas gisteren zei: "mama is precies nog niet mee met de trein, he" (we hadden begot nog geen kaften in huis), zei het manneke: "das nie erg, mama, dan neem je gewoon de volgende" 😃😃

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!