Doorgaan naar hoofdcontent

7 foto's, 1 week

U hoort het me nog eens zeggen: de dagen gaan open en dicht en wat daartussen zit is even hectisch, heftig als gejaagd. De voorbije week was alweer een aaneenschakeling van hoogtepunten, die ik omwille van hun randomness heel erg waardeer. (Ik heb het eventjes gehad met met stress gepaard gaande emoties, 't mag gerust heel wat rustiger worden hier. Leve voortkabbelende herfstdagen. U mag ze me - liefst aangetekend- verzenden. )

Vorig weekend zakte De Zon (aka mijn metekindje Lucie) nog eens af richting Ieper. Het minimeisje is één en al vrolijkheid, guitig met een hoekje eraf. ("Metersoet, Lucie is vandaag heel stout", zei ze toen ze haar ogen opendeed en ze vulde de middag met het ene kattenkwaad na het andere. )
De vonte smet, ik weet het echt wel zeker. 

We hadden ook even een kousenissue. Dat is iets heel eenvoudigs, ik hoop zelfs dat u het een beetje herkent: we hadden kousen, maar we vonden ze niet. In alle kleuren en in alle soorten. Bon, u herkent dit zeker (please!). Na drie kwartier matchen keerde de rust terug in onze kleerkasten. 

Omdat de herfst hier met gemengde gevoelens onthaald wordt, dacht ik dat wat vrolijke versiering geen kwaad kon. Iets met kabouters en paddenstoelen. .Ik blijf ook nog altijd volharden in mijn plan om de herfst ook gewoon weg te jagen met cosyness en gesnoezel, gezinsuitstapjes -naar den Décathlon, bij voorbeeld- hoorden daar deze week ook bij.  En flanellen dekbedovertrekken. 


De Sint durft al eens binnenpiepen, wat zorgt voor heel wat brievenplakstress, en omdat we de dingen niet kunnen blijven uitstellen, onthulden Drakenjager en ik het Grote Geheim aan Nuno. Mijn hart brak, man, in wel achtduizend stukjes...

De herfstvakantie lonkt dan wel, maar Het Nest worstelt zich de laatste tijd door proefjes en proeven van alle slag en soort. Over afval. Over vervoegde Franse werkwoorden. Over het verhaal van Jonah en de walvis. En over onderwerp en werkwoord. U mag drie keer raden waarmee ik het meest heb geholpen... 

7 foto's, 1 week. 
Meer van dat, graag.















Reacties

  1. Inderdaad: meer van dat graag :) ! Mooie beeldjes! En trouwens: ondanks de hectische weken zie je er stralend uit; wat zal dat na een weekje vakantie dan wel niet geven :)?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoveel complimenten... *bloosje*

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!

Populaire posts van deze blog

Bedankt, verwenner!

De fijnste schoolweek van 't jaar zit erop. Echt. Genoten heb ik. Ge-no-ten. Waarvan? De verwenweek. De watte? De verwénweek. Het concept is even eenvoudig als geniaal. 1 Schrijf je in. Noteer net en duidelijk je naam. 2 Wacht enkele dagen af. Bijt niet op je nagels. 3 Ontvang een stiekempjestopsecretgeheim briefje in je vakje met daarop de stiekempjestopsecretgeheime naam van de persoon die jij de komende week zal mogen / moeten verwennen. Bij mij was het van mogen , want ik had Mattias Derycke geloot. Ik geef toe, zonder expliciet te zijn en namen te noemen: er lopen onaangenamer typen op ons SVC rond. Zeker als je ze hypothetisch gezien zou moeten verwennen... Ik werd zelf extreem aangenaam verwend, maar tastte tot donderdag nog in het duister over wie die geheime weldoener dan wel was. Dat het een man was, stond vast... Wie denkt er anders aan om mij, geheelonthoudster,  van  een Duvel te bedienen? Maar wie. Wie, o, wie?! Na een aantal fijne attenties voo

Venetiaans blond

Niets is wat het lijkt... Bedankt, Mia!

Koningin Angina

Manman, koningin Angina heeft me zwaar liggen... Voor wie niet weet hoe mijn keeltje er de voorbije dagen uitzag, klik hier . Opgelet, 't is niet voor gevoelige kijkers. Wie koningin Angina liever vrolijk en blij bezig ziet, kan zich tegoed doen aan dit filmpje: Om maar te zeggen... aan alle ellende komt een einde, en ik ben zomaar eventjes anderhalve kilo kwijt. (Bijna zei ik: "Meer van dat!" Maar ik beet mijn tong er net op tijd af.)