zondag 22 mei 2016

Secret escape

't Is ondertussen alweer enkele weken geleden, ons tripje naar Parijs.
Achteraf bekeken leek het misschien een beetje op een vlucht uit de realiteit, want die hadden we allebei keihard nodig.
2 Dagen niet hoeven na te denken, behalve dan over de vraag: 'Wat eten we vandaag?' (Geen zorgen, ik toon u straks enkele foto's. 't Was lekker. En veel. )
2 Dagen strollen, en zeker weten dat je op niemands tenen zal trappen, behalve misschien op mekaars, en dan alleen maar in letterlijke zin.
2 Dagen rust in je hoofd.

Er werd ook keihard gevierd, daar bij de Fransozen! De nominatie van Emmy bij de 50 topfinalisten die bij Klasse dingen naar de titel 'Leraar van het jaar 2016', daar hebben we een frisse Koreaanse vruchtencocktail op gedronken in de Boulevard Haussman. Er zaten bizarre bolletjes in, en we waren bijzonder vrolijk toen we die helemaal binnen hadden.
Feest ook om de vondst van 2 paar Birckenstocks. Iets met gauw gevulde kinderhanden. En Galerie Lafayette.

Voelt u ook een mentale dip opkomen? Neem de trein in Lille en je staat er in exact 1 uur.
En ssssssshhht... Zeg niet dat wij het gezegd hebben.

3 opmerkingen:

  1. Oh ik wil direct terug naar Parijs (is trouwens ook het plan van de zomer :) )! Een vraagje: namen jullie de 'gewone' trein in Lille of toch de TGV (kwestie van zoveel mogelijk budget over te houden voor Parijs zelf, hé)? Lieve groet, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn met de TGV gegaan, maar we waren idd maar met z'n tweetjes, hé. Met een heel gezin komt dit heel duur uit. Wij betaalden nu een 70 euro heen en terug per persoon... Je kan nu ook via izy, echt spotgoedkoop, maar wel vertrek uit Brussel. Dan betaal je als je op 't goeie moment boekt, een 19 euro per ritje...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh yee, die Birkenstockwinkel, daar moet ik naartoe!

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!