dinsdag 30 mei 2017

7 foto's, 1 week - laaaaaang weekend!

Vorig jaar was het Hemelvaartweekend hier eigenlijk een secret escape... naar Parijs. Een vlucht, niet meer en niet minder.
Niet dat het dit jaar frisser is in mijn hoofd, maar een meerdaags sortietje zat er niet meteen in. Het binnenland, dus. Hoewel... Wallonië bleek toch echt wel hélemaal weg!

Het plan was om ergens verkoeling te zoeken (mét picknick en een keilekker belegd broodje), bij een meer, openluchtzwembad, kanaal of een nog niet ontdekte zee. Het zoekresultaat bleek een oude steengroeve bij Doornik, die - simpele kerels, die Walen- simpelweg 'Aqua Tournai' omgedoopt werd. Compleet, met binnen- en buitenbad, gigantische vijver, pedalo's, barbequehoekjes, een klimparcours en de langste deathride van België...
ça vaut la peine, zeggen de Walen. Allen daarheen, dus! (Wij willen ook nog wel eens mee!)

Puffen én genieten geblazen was 't ook op het zonovergoten lentefeest van ons nichtje Lynn. Stralende zon! Hopen lekker eten (bedankt, Ph en auntie)! Claeysleute! En zo'n flink feestbeest!
Wat is het fijn om tante van zo'n crèmekind te zijn...


Sommige dagen moest je in een bokaaltje kunnen stoppen, om er achteraf nog eens van te nippen. Voorzichtig, geluk proef je het best in druppels...

Zo'n dag, zo'n weekend, zo'n week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!