woensdag 17 januari 2018

Wie 12 wordt verdient... 4 sterren!

Onze meid werd twaalf net voor de proefwerken.
Hoera voor het eerste en bah voor het tweede...
Omdat twaalf nog net iets anders is dan zes of elf, besloten Drakenjager en ik dat ze een extraatje verdiende, een feest dat 2 dagen mocht duren.

Zo komt het dat moeder en dochter vorige week in de vroege ochtend (om 9 uur op een vakantiedag!) met de trein richting Antwerpen spoorden, voor een viersterrenverblijf vol shopping, wellness, lekker eten en gezellig gezelschap. We werden heel erg in de watten gelegd bij Radisson Blu Astrid, kregen een compleet vernieuwde kamer en smulden van het extreem rijkelijke ontbijt dat het een lieve lust was. Hoewel het niet de eerste keer was dat ik er verbleef, had ik dit keer het gevoel dat dat ontbijt echt verschrikkelijk luxueus en copieus was...  Een aanrader, als je 't mij vraagt!
 Het zwembad (met complete wellness en fitness) krijgen ondertussen een volledige make-over, maar wij hadden -lucky us!- nog net het geluk dat we ons volledig konden laten gaan... Zwemmen en dobberen met uitzicht op het Astridplein, 't w as keihard genieten!

De solden maakten ons verjaardagsuitje compleet en we prezen ons gelukkig dat je bij treinreizen je koffers niet moet wegen voor eventuele toeslagen en taxen...  Laat u niets wijsmaken: we hebben écht niet alleen gesmuld (Indisch! Chocoladefondue! Donuts! Mauricekoffie!)... maar daar zijn geen foto's van! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!