zondag 25 februari 2018

Viva Rotterdam!


Een grote week geleden namen we het er nog eens van... op naar Nederland, op naar Rotterdam! Blijkt dat een erg gezellige, rustige, hippe en lekkere stad te zijn...
Omdat we ons een beetje overwerkt hadden, waren Emmy en ik vertrokken met het idee ons vooral niet te overdoen... te chillen, te genieten en ons hoofd leeg te maken.

Hadden we dat eventjes goed ingeschat! Rotterdam loste de verwachtingen helemaal in. Qua architectuur een fijne puzzel van modern, moderner en modernst, fijn met elkaar verweven gebouwen die telkens toch net wat anders bleken dan hun buur... Het maritiem museum (met vrij toegankelijk ponton en prachtige, authentieke boten) had een toffe museumshop waarin we ons eventjes lieten gaan. Prachtige vergezichten in de haven ook en rond de Erasmusbrug, hippe eettentjes met levendeverse producten tegen een prikje (My thai Son, verschrikkelijk lekker en heel redelijk van prijs)  heel veel geuren die het water in onze mond brachten en vooral... heel veel vriendelijke en enthousiaste Ollanders en Ollandeuses. (Alles naar wens? Heeft u genoten? Reken maar van yes!)

De kou kon ons contentement niet bederven, want met 2 paar kousen, wanten, sjaals, mutsen, hippe zonnebrillen en bandana's reizen deze 2 meiden het land uit, over bruggen en onder viaducten. We hielden die wantjes ook gewoon aan om te picknicken en met onze ogen toe waanden we ons alweer in putje zomer!

We gaan zeker nog eens terug, er valt nog heel veel meer te proeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!