woensdag 21 maart 2018

Nog 10 volgepropte dagen. Tien.

Voor het hier een beetje te veel op '40 dagen zonder bloggen' begint te lijken, doe ik een move... De voorbije 3 weken zat Het Nest op een sneltrein, meegezogen in heel veel gehos en gesukkel, studeer- en corrigeerwerk, peptalk en berisping. Ik was meer sjampetter dan wat anders, en dat vloekte in mijn hoofd... Mamasoet ging een beetje in overdrive, rugklachten, migraine en een algemeen gevoel van malaise waren (zijn?) het resultaat. De eindmeet is in zicht, na de komende tien volgepropte dagen...

MAAR
Er is weer wat om naar uit te kijken! Het paasweekend! Claeyssens! Zeeland! Niet zo ver van Sergio Herman! Zee, strand en hopelijk keiveel zon! Een bikini! Een groene emmer en een plastic schopje! Garnalennetjes en ijsjes op de dijk! Hollandse go-carts!

OF
Gezelschapsspelletjes met de regen tegen het raam! Zwemmen in een zwemparadijs met achthonderd glijbanen en een sauna! Spaghetti met zonder vlees! Macaroni zonder hesp met kaassaus! Chiptjes! Verse guacamole van Lander! Flauwe moppen van Piethein! Fietsanalyses met Janklaas! Claeyssens, Claeyssens... en nog meer Claeyssens!

Maar eerst roept de plicht.
Proefwerk, toetsen, AVI-geneut en delen door een kommagetal.
Wij wensen onszelf alvast véél succes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!