woensdag 3 augustus 2016

5 instagramaccounts waar ik van hou!

Een echte verslaving, dat Instagram, zeker nu ik mijn dagen vul met luieren, niksen, zitten, liggen en eten. En lezen, dus!

Deze 5 accounts zijn om te gillen:

- celestebarber is absoluut een bezoekje waard: zij imiteert op geniale wijze foto's van beroemdheden, zonder filter en zonder ideale belichting... Zelfspot, sterrenspot en lachengierenbrullen.
Hi-la-risch.

- aydafieldwilliams is de vrouw van mijn Robbie. (Jaja, stiekem nog altijd een beetje mijn Robbie,  een overblijfsel van mijn Take Thatperiode en zijn daaropvolgende soloavontuur. Ayda hoeft dat eigenlijk niet te weten.) Wie dacht dat Robbie knettergek was, moet Ayda zeker eens bespieden.   Birds of a feather, echt.
Supergrappige filmpjes, foto's en quotes!

- gordongram ofte Gordon Ramsey himself. Vulemule, beloved husband, topkok, sportfenomeen. Beste vriend van David en Victoria Beckham.
Love him.

-joolsoliver , vrouw van Jamie. Zwanger van baby 5, ontwerpster van een eigen kinderkledinglijn. Zulke mooie foto's...

-tigerlillyquinn, het kleurrijke account van mijn Alltime Favorite Blogster Categorie Internationaal. Fritha is extreem creatief, heel eerlijk en reageert heel regelmatig op de honderden opmerkingen die ze krijgt. Stiekem denk ik dat ik haar een beetje begin te kennen. (Haja, ze heeft maar 90 000 unieke bezoekers per maand... )

Als je zelf nog originele tips hebt, dan hoor ik het graag... 


1 opmerking:

  1. Ik heb er twee uitgekozen om ook te volgen. Tips: ik volg graag eva_mouton, lilithu, robstrok,...en nog een hele boel andere (moeilijk uit te kiezen).

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!