dinsdag 2 augustus 2016

Sortietje met Het Nest: Theater aan Zee - #TAZ

Een beetje onvoorbereid (what's new?) trokken we gisteren naar Oostende. Over Theater aan Zee had ik al heel wat gehoord, maar in mijn hoofd was het nog niet erg concreet... De voorbije jaren was ik er niet geraakt, en omdat we dit jaar al de Gevleugdelde Stad in hometown Ieper gemist hadden wegens internationale verplichtingen had Het Nest naar mijn gevoel een theaterachterstand opgelopen. Op naar Oostende, dus!

Voor Jack was het heel wat nieuws in één keer... In zijn beleving was het de eerste keer op de trein (de vorige 3 keren was-ie rats vergeten...) en een zware festivalganger was hij de voorbije jaren ook niet. De andere twee juniors trippelden mee, hopend op een ijsje, een wafel of ander lekkers (je moet ze soms een beetje weten te hebben).

Het aanbod creativiteit was ruim, origineel en erg kwalitatief (theater Froe Froe in 't kwadraat)... en zo goed als gratis. We konden alle gekochte jetons dus besteden aan local food & drinks, een pluspunt in mijn ogen en in die van mijn vrolijke crew.

Wij bezochten in enkele uren enkel het Familiepark, maar ik nam mezelf voor om nog eens terug te gaan zonder jeugd, al weet ik niet zeker of dat dit jaar nog zal lukken.
Wie nog wil gaan: 't is te doen tot en met 6 augustus!


1 opmerking:

Jouw reactie hieronder? GRAAG!