vrijdag 28 juli 2017

#bridesmaidsoet!

En nét als je 't niet meer verwacht, gebeuren hele mooie dingen...

Dinsdag werden wij uitgenodigd op het nieuwe appartement van Jackjes meter, mijn schoonzus, de zus van Drakenjager en haar hubbie-to-be. Ik vertelde hier al heel eventjes over hun trouwplannen, en hoewel mei nog maar net voorbij is, kijken wij meer dan gewoonlijk uit naar mei van volgend jaar, want dan gaat het allemaal gebeuren... Dat ik mee mag naar de bruidswinkel, daar was ik al enkele dagen niet goed van geweest, maar toen ik het geschenkje hieronder toegestopt kreeg, wist ik plots even helemaal niet meer waar ik het had...


Ik heb nog voor ze zich konden bedenken 'ja!' gebruld en stilletjes bedacht dat ik er tegen volgend jaar zéker vijf jaar jonger uit zal moeten weten te zien, want ik ben nu ook geen 3 maal 7 meer, hé, en zeg nu zelf,  een bruidsmeisje met rimpels is geen gezicht. Vooral niet op alle foto's in den album.

En net toen ik bekomen was van alle emoties vroeg de bruid-to-be nog eens of Jackje bruidsventje wil zijn... en Drakenjager getuige!

Manman, wij weten weer waarover klappen, hier... En ik hou u natuurlijk op de hoogte van élke stap die deze bruidsmeid de komende maanden zet in de voorbereidingen van The Big Day.

#bridesmaidsoet, wukpeisje?

2 opmerkingen:

Jouw reactie hieronder? GRAAG!