Lieve schatten, hier werd gisteren serieus vergaderd. Overlegd en bedacht. Gewikt, gewogen en beslist. Waarheen, hoe laat, met welk soort boot (écht, hé!) en via welke kant van het eiland.
Niet te doen, nu ik er zo over denk..., maar, hé, volgende week deze tijd ben ik eventjes hélemaal wég... naar de bloedhete Amalfikust, vlakbij Napels. Met Emmy, natuurlijk!
Ter voorbereiding checkten we op welk eiland we zéker willen zwemmen, hoe laat de laatste boot terugkeert naar het vasteland, waar de kabelbaan start en waar ze eindigt, in welke restaurantjes we onze Napolitaanse pizza's gaan eten en vooral... waar de gelati het beste zijn!!!
Sinds vorig jaar bundelen we onze ervaringen in 'nus boeksje', een gedetailleerd / geanimeerd reisverslag dat we nauwgezet aanvullen, van voor vertrek tot na terugkomst. (Ik lees hier net dat ik vorig jaar op vrijdag12/8 een vegan pasta met seitankroketten een slaatje en sesamzaadjes gegeten heb en daarna een roomdessertje. Dat was 's middags. En 's avonds waren 't calamares en andere zeevruchten. En 't was 33 graden. Awel, dat zijn zaken die een mens nog eens terug wil horen, toch?) Wij nemen nus boeksje dus bijzonder ernstig en ik kan u nu al een -blanco- preview voor volgende week geven.
En voor u 't vraagt: het volledige reisverslag volgt hier. Of toch zeker wat we gegeten hebben ;-)
Buon appetito!
Arrividerci!
Niet te doen, nu ik er zo over denk..., maar, hé, volgende week deze tijd ben ik eventjes hélemaal wég... naar de bloedhete Amalfikust, vlakbij Napels. Met Emmy, natuurlijk!
Ter voorbereiding checkten we op welk eiland we zéker willen zwemmen, hoe laat de laatste boot terugkeert naar het vasteland, waar de kabelbaan start en waar ze eindigt, in welke restaurantjes we onze Napolitaanse pizza's gaan eten en vooral... waar de gelati het beste zijn!!!
Sinds vorig jaar bundelen we onze ervaringen in 'nus boeksje', een gedetailleerd / geanimeerd reisverslag dat we nauwgezet aanvullen, van voor vertrek tot na terugkomst. (Ik lees hier net dat ik vorig jaar op vrijdag12/8 een vegan pasta met seitankroketten een slaatje en sesamzaadjes gegeten heb en daarna een roomdessertje. Dat was 's middags. En 's avonds waren 't calamares en andere zeevruchten. En 't was 33 graden. Awel, dat zijn zaken die een mens nog eens terug wil horen, toch?) Wij nemen nus boeksje dus bijzonder ernstig en ik kan u nu al een -blanco- preview voor volgende week geven.
En voor u 't vraagt: het volledige reisverslag volgt hier. Of toch zeker wat we gegeten hebben ;-)
Buon appetito!
Arrividerci!
Ben benieuwd! Stel het wel hé
BeantwoordenVerwijderenTaglatelli met
BeantwoordenVerwijderenScampi
Geen citronnade
Smeltende
Chocolade met ijsbolletje
En toefje tango
->> culinaire voorbereiding CHECK!
Oh my god. Za-lig!
VerwijderenOff we gooo!