zaterdag 11 mei 2013

Kom, ik help jou een tandje!

Grote discussies met Drakenjager, de laatste dagen. Boytje Nuno verliest volop zijn melktanden, en ik help hem daarbij graag het laatste handje.
Dat is absoluut not done, volgens Drakenjager, want tanden horen vanzelf uit te vallen. (Hoe gaat dat dan? Blijf je dan rondlopen met exemplaren die op de één of de andere horizontale manier tussen je lippen uit komen piepen, terwijl een straaltje met speeksel gemengd bloed uit je mondhoeken sijpelt? Heus, ik kan me er niets appetijtelijks bij voorstellen.)

Als wij twijfelen over de dingen des levens, is er altijd Mama Sabrina, die met haar nuchtere kijk op de zaken advies geeft, en zo onbewust echtelijke ruzies ontmijnt. (Dank, Sabrina, oneindig veel dank!) En ook zij vond dat je uitvallende tandjes een rukje mag helpen. Daar was ik dan weer blij om, maar Drakenjager ietsje minder. Want Mama Sabrina's advies is hier heilig.

Ik was er dus klaar voor, toen tandje 3 ongegeneerd semi-los Nuno's mond ontsierde (touwtje in mijn hand!), maar Moeder Natuur hielp me een... eh...   tandje! Toen Boytje een gigantische hap van zijn honddog nam, kwam de rebelse tand zomaar mee.


Nu moet zijn mond niet meer open voor een rietje...

2 opmerkingen:

  1. tante Marleen09:25

    Begin maar te sparen voor een kunstgebit, of hang die tand aan een hangertje, dan ben je een echte oer-mens. Je wordt groot Nuno !!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!