zondag 1 juni 2014

Coming soon: Geefplein Ieper! 6 september! Beeldenplein!

Vertelde ik u al over ons Geefplein? Ik dacht het niet!

(Ik hoor gebrom..." Een Geefplein? Wuk is me dadde? Wuk et ze zie nu were in neurn kop gestookn?")

Een Geefplein is even simpel als wat de naam doet vermoeden. Je komt ernaartoe om spullen weg te geven. Te schenken, zeg maar... Van jou, voor een ander. Zonder voorwaarden. Zomaar.

Je verwacht er ook niets voor terug, al kan ik me inbeelden dat de glimlach op de snoet van iemand die je zopas erg blij maakte, je dag in een wíp goed maakt!

"Kun je dan zelf ook iets naar huis meenemen?"
Vanzeneigenst, dadde! Maar dat hoeft niet noodzakelijk van jouw "ontvanger" te zijn, het mag van iedereen! (Ik zei het toch? Onvoorwaardelijk!)

"En ben je dan verplicht om iets te schenken of mee te nemen?"
Mobanije! Wil je gewoon een namiddag genieten van sfeer, gezelligheid, vrijgevigheid en heel veel blij gezichten? Kom erbij! Breng je vrienden mee! Zeg het door! Maak reclame!

Dat laatste deden wij vandaag dus ook, voor de gazette nog wel, want we hopen op veel gulle gevers en evenveel blije ontvangers. En op stille genieters en contente mensen.U wil ook ? U wil meer? U popelt?
Volg ons op Facebook (GeefpleinIeper) of hou deze blog in de gaten!

Pee is: Zuurpruimen, gelieve zich te onthouden.

3 opmerkingen:

  1. Waaauuuww! Wat een prachtig initiatief! Toevallig is mensen blij maken met een kleinigheidje één van mijn favoriete bezigheden en ben ik ervan overtuigd dat we daar met een hele hoop gelijkgestemden gaan samen stromen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem00:52

    Ahwel, dat is HET.... voor herhaling vatbaar. Blije gezichten, dat kan nog de dag van vandaag, een glimlach is daar gratis.

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!