Doorgaan naar hoofdcontent

Coming soon: Geefplein Ieper! 6 september! Beeldenplein!

Vertelde ik u al over ons Geefplein? Ik dacht het niet!

(Ik hoor gebrom..." Een Geefplein? Wuk is me dadde? Wuk et ze zie nu were in neurn kop gestookn?")

Een Geefplein is even simpel als wat de naam doet vermoeden. Je komt ernaartoe om spullen weg te geven. Te schenken, zeg maar... Van jou, voor een ander. Zonder voorwaarden. Zomaar.

Je verwacht er ook niets voor terug, al kan ik me inbeelden dat de glimlach op de snoet van iemand die je zopas erg blij maakte, je dag in een wíp goed maakt!

"Kun je dan zelf ook iets naar huis meenemen?"
Vanzeneigenst, dadde! Maar dat hoeft niet noodzakelijk van jouw "ontvanger" te zijn, het mag van iedereen! (Ik zei het toch? Onvoorwaardelijk!)

"En ben je dan verplicht om iets te schenken of mee te nemen?"
Mobanije! Wil je gewoon een namiddag genieten van sfeer, gezelligheid, vrijgevigheid en heel veel blij gezichten? Kom erbij! Breng je vrienden mee! Zeg het door! Maak reclame!

Dat laatste deden wij vandaag dus ook, voor de gazette nog wel, want we hopen op veel gulle gevers en evenveel blije ontvangers. En op stille genieters en contente mensen.



U wil ook ? U wil meer? U popelt?
Volg ons op Facebook (GeefpleinIeper) of hou deze blog in de gaten!

Pee is: Zuurpruimen, gelieve zich te onthouden.

Reacties

  1. Waaauuuww! Wat een prachtig initiatief! Toevallig is mensen blij maken met een kleinigheidje één van mijn favoriete bezigheden en ben ik ervan overtuigd dat we daar met een hele hoop gelijkgestemden gaan samen stromen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem00:52

    Ahwel, dat is HET.... voor herhaling vatbaar. Blije gezichten, dat kan nog de dag van vandaag, een glimlach is daar gratis.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!

Populaire posts van deze blog

Bedankt, verwenner!

De fijnste schoolweek van 't jaar zit erop. Echt. Genoten heb ik. Ge-no-ten. Waarvan? De verwenweek. De watte? De verwénweek. Het concept is even eenvoudig als geniaal. 1 Schrijf je in. Noteer net en duidelijk je naam. 2 Wacht enkele dagen af. Bijt niet op je nagels. 3 Ontvang een stiekempjestopsecretgeheim briefje in je vakje met daarop de stiekempjestopsecretgeheime naam van de persoon die jij de komende week zal mogen / moeten verwennen. Bij mij was het van mogen , want ik had Mattias Derycke geloot. Ik geef toe, zonder expliciet te zijn en namen te noemen: er lopen onaangenamer typen op ons SVC rond. Zeker als je ze hypothetisch gezien zou moeten verwennen... Ik werd zelf extreem aangenaam verwend, maar tastte tot donderdag nog in het duister over wie die geheime weldoener dan wel was. Dat het een man was, stond vast... Wie denkt er anders aan om mij, geheelonthoudster,  van  een Duvel te bedienen? Maar wie. Wie, o, wie?! Na een aantal fijne attenties voo

Venetiaans blond

Niets is wat het lijkt... Bedankt, Mia!

Koningin Angina

Manman, koningin Angina heeft me zwaar liggen... Voor wie niet weet hoe mijn keeltje er de voorbije dagen uitzag, klik hier . Opgelet, 't is niet voor gevoelige kijkers. Wie koningin Angina liever vrolijk en blij bezig ziet, kan zich tegoed doen aan dit filmpje: Om maar te zeggen... aan alle ellende komt een einde, en ik ben zomaar eventjes anderhalve kilo kwijt. (Bijna zei ik: "Meer van dat!" Maar ik beet mijn tong er net op tijd af.)