Doorgaan naar hoofdcontent

Bucket list

Na een aanloop van deliberaties, rapportjes, rapportbesprekingen, afscheidsetentjes, nog wat afscheidsetentjes en een afscheidsdrink waar geen eind aan leek te komen, doken we woensdag kopvoorwaarts de vakantie in. Decompressie. Rust en dutjes. Zonovergoten uitstapjes. Terrasjes. O, en rust!
Omdat mijn kont even smal als stilzittend is (NOT!) , staat er toch nogal wat op het to do-lijstje. Concreet en/ of abstract. Check It.

- In zee zwemmen. In mijn Esther Williams. Strak plan om strak te worden. (In gedachten duik ik de golven in, om er een kwartier later en twee maten lichter weer uit te komen, over het strand paraderend, zo zonder pareo).
- Een berg beklimmen. Afzien en puffen, ik zie het zo al voor me... Voldoening als je de top bereikt... Het mag eh... de Kosmos zijn.
- Indisch eten. Veel te lang geleden. Hot! En nu ik erover nadenk ook zeker eens Thaïs. En Grieks. Geen zorgen, verspreid over verschillende dagen... of toch zeker maaltijden.
- Connie Palmen herlezen. I.M en De wetten. Iets nieuws van Stefan Brijs. Ule. En me door minstens drie boeken compleet laten verrassen. Lezen, het lijkt vier eeuwen geleden.
- Reünie vieren met fijne vrienden.  Sommigen zie ik veel en veel te weinig...
- Lopen. Ik sprak er ooit al eens over. Tijd voor uitgestelde actie. 't Is dat of een maagband.

Ik laat een witregel voor volgende plannen. Die zal zichzelf hopelijk wel vullen... 



Reacties

  1. Leuk om de zomer te beginnen met eens lijstje. Hoop dat je ze allemaal kan afvinken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!

Populaire posts van deze blog

Bedankt, verwenner!

De fijnste schoolweek van 't jaar zit erop. Echt. Genoten heb ik. Ge-no-ten. Waarvan? De verwenweek. De watte? De verwénweek. Het concept is even eenvoudig als geniaal. 1 Schrijf je in. Noteer net en duidelijk je naam. 2 Wacht enkele dagen af. Bijt niet op je nagels. 3 Ontvang een stiekempjestopsecretgeheim briefje in je vakje met daarop de stiekempjestopsecretgeheime naam van de persoon die jij de komende week zal mogen / moeten verwennen. Bij mij was het van mogen , want ik had Mattias Derycke geloot. Ik geef toe, zonder expliciet te zijn en namen te noemen: er lopen onaangenamer typen op ons SVC rond. Zeker als je ze hypothetisch gezien zou moeten verwennen... Ik werd zelf extreem aangenaam verwend, maar tastte tot donderdag nog in het duister over wie die geheime weldoener dan wel was. Dat het een man was, stond vast... Wie denkt er anders aan om mij, geheelonthoudster,  van  een Duvel te bedienen? Maar wie. Wie, o, wie?! Na een aantal fijne attenties voo

Koningin Angina

Manman, koningin Angina heeft me zwaar liggen... Voor wie niet weet hoe mijn keeltje er de voorbije dagen uitzag, klik hier . Opgelet, 't is niet voor gevoelige kijkers. Wie koningin Angina liever vrolijk en blij bezig ziet, kan zich tegoed doen aan dit filmpje: Om maar te zeggen... aan alle ellende komt een einde, en ik ben zomaar eventjes anderhalve kilo kwijt. (Bijna zei ik: "Meer van dat!" Maar ik beet mijn tong er net op tijd af.)

Venetiaans blond

Niets is wat het lijkt... Bedankt, Mia!