zondag 26 augustus 2012

Dragon heart

Wist je al dat ik me 's nachts geen zorgen hoef te maken? Ik hoef nérgens bang voor te zijn en mijn slaap om geen enkele reden te laten. Dat komt zo: mijn vent is een gediplomeerd drakenjager.

Echt en heus.

Hij jaagt -afhankelijk van seizoen, humeur, tijdstip en vooral het virtuele weerbericht- op draken, trollen en griezels allerhande. Op zijn weg verdient hij goudstukken (tonnen en tonnen goud, we zouden er een tuinzwembad mee kunnen aanleggen!) waarmee hij dan gespecialiseerde drakenwapens kan kopen om in een ander level te geraken, alwaar hij opnieuw op allerlei gevleugelde en gevederde wezens het onderwereldleven gemeen moeilijk maakt.
En dat doet hij niet alleen, neen, wij kunnen de wrede maar vastberaden strooptocht allemaal volgen als hij luidkeels commando's geeft aan zijn vrienden in binnen-en buitenland, die online dezelfde griezels proberen te verschalken. Met hun team, hun guild!

 

"He is on the left side! Interrupt the boss! Kill him! I said you had to kill him! Turn to the other side! He's on the rocks! Watch out! Dive into the lake! Do it! Come on! You.. you... Aaaaaaaaaaaaaah!"
En dan denk ik dat de vliegende draak - met- de- blinkende-spiedersogen één van zijn strijdridders op zijn lange nagels spiest... Het kan natuurlijk ook een afleidingsmanoeuvre voor de vijandelijke drakenleider zijn, al zou mij dat wel verwonderen, want meestal zwijgt hij dan een tijdje, wat op het bedenken van nieuwe strategieën en verschalkingsplannetjes wijst.

Enfin, ik slaap dus goed 's nachts. Ons kan niets gebeuren.
Wij worden bewaakt!2 opmerkingen:

Jouw reactie hieronder? GRAAG!