maandag 20 augustus 2012

working mummy

Met rasse en ongewenste schreden nadert dé datum... Dit jaar is 't de derde, maar meestal de eerste... september, juist!
Tijd om de cursus te pimpen en bij te werken, met duidelijkere uitleg, andere woorden, meer cursieve teksten, een alinea meer en cartoons... véél cartoons!

Tot vorig jaar zat er een foto van de dochter in de cursus verscholen (ze draait aan de schroef van Archimedes, op een speelplein in Olland), dit jaar zit de oudste zoon er ook tussen, en wel in 't begin, 't is te zeggen, in de tweede week van 't schooljaar. Hij is verkleed als ridder, mijn publiek moet hem situeren in tijd en ruimte.

En dan nu het dilemma: waar plak ik Jackyboy dan? Hoe past een peuter (niet verkleed en niet historisch aan 't spelen) in een cursus geschiedenis? 't Is nu niet dat wij hier attributen uit de klassieke oudheid liggen hebben van 't genre nepvazen, minitempels en draad van Ariadne... Ik heb ook geen minitheater en hij kan met moeite spreken, laat staan de gesprekken van Socrates declameren!
 

De cursus is gekopieerd, Little Jack staat er niet in. Maar daar vind ik dit schooljaar nog wel iets op... Wacht maar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!