maandag 13 augustus 2012

love is in the hair!

Over kleur en smaak valt niet te twisten. Meer zelfs: ik laat het niet toe. Wie in mijn bijzijn denkt commentaar te moeten leveren over of iets nu mooi dan wel lelijk of zelfs onuitgesproken is, is eraan voor de moeite. Ik heb het meer voor ik-boodschappen van 't genre 'Ik hou er minder van' of 'Ik vind het heel wat hebben'. Geleuter over Espritbaajtjes en Mexxrokken, kledij voor de muisgrijze massa, raakt mijn koude kleren niet.

Ik ijver voor wat meer pit, mag het? Al moet ik toegeven dat ik soms wat extreme reacties oproep bij mijn publiek  - dat hoofdzakelijk uit pubers bestaat, grif toegegeven. They like me or they hate me, en kledijgewijs al zeker. Zo kreeg er eentje de slappe lach toen ze merkte dat de print van mijn shirt uit poedeltjes bestond, had ik een topdag toen er 4 kwamen zeggen dat mijn pumpjes toch wel érg hip waren en zag ik een enkeling goedkeurend knikken bij het opmerken van mijn vintage omajurk.
De rest hult zich in stilzwijgen, al zegt hun puberale ik-moet-een-trui-van-Superdry-of-ik-hoor-er-niet-bij-blik vaak genoeg. Ze dwalen verder in hun kudde, ballerina's aan de voet en een skinny aan hun billen.

Immuun voor de mening van de massa, doe wel en kijk niet om. Dat moet mijn vestimentair motto wezen.

O ja, ook over kapsels valt niet te twisten. Ik laat het niet toe. En al zeker niet door carrékopjes en paardenstaartmensen.
Addendum: deze kapsels zijn wat gedurfder... Shiko en Lynn rulen !


3 opmerkingen:

 1. Ik heb het niet zo voor de bovenste foto...maar dat kroezekopke kan mij wel bekoren ;-)

  En ik vind je hip! Echt...mij ontbreekt de durf...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. josfien08:06

  Wacht tot ze haar eigen collectie naait... het woord 'hip' dekt dan niet langer de lading!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis een verwijzing naar de enige echte Claeys-coupe...!

  BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!