dinsdag 21 augustus 2012

Stik eens op een lijntje!

Ik moet recht stikken.
Ik moet recht stikken.
Ik moet recht stikken.
Ik moet...

Ewel, ik vind dat even saai als hoe 't hier staat, dus stik ik meteen in een lapje stof i.p.v. oefenpapier.
Ewel, dat is gene kattenpis, zelfs niet met stof met voorgetekende lijnen. Ewel, ik vloek daar toch wel op en ewel, dat moet want hoe meer je oefent, hoe beter het gaat (dat is toch wat ik elk jaar bij hoog en bij laag beweer als mijn publiek zeurt en zaagt omdat het niet graag zinnen splitst. Ik zal toch wel wat empatischer zijn dit jaar...).

 Stikken dus. Op een lijntje.

Mijn resultaat voor vanavond is:

- een bijna afgewerkte schooletui waarvan mijn machine bijna zot draait op de velcro. Morgen even aan tante Marleen vragen...

- een zakje dat als turnzakje voor Quinnebolle bedoeld was, maar dat als puntje bij paaltje en naaldje in draadje kwam eigenlijk niet zo praktisch uitgedacht werd door uw trouwe auteur en in de loop van het productieproces plots een stuttemeuzel werd. Met lintjes, waarvan er al 1 aan hangt en een tweede in mijn hoofd zit. Véél op lijntjes gestikt vandaag! En nu maar hopen dat mijn appeltjesbrooddoos in mijn stuttemeuzel past.


O ja, voor wie foto's van mijn primaire stiksels verwacht... eh... de batterij van mijn kodak ... eh... de naald van de machine ... eh...
Er zijn er nog geen!

1 opmerking:

  1. Zou Quinnebol de stuttemeuzel niet willen gebruiken als slaapzak voor haar pop?

    En een ietsiemienie klein detailke: je moet leren evenwijdig stikken met je persvoet, niet op lijntjes...ik zie je al op je stof overal lijntjes tekenen om op te kunnen stikken...en dan maar vloeken dat het allemaal altijd zo lang duurt ;-)

    En volgende keer neem maar die foto's...er is altijd wel iets positiefs dat we ervan kunnen zeggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Jouw reactie hieronder? GRAAG!