woensdag 25 juli 2012

consequent inconsequent

Ik was vandaag eens inconsequent. Kijk je van op, ik weet het. De dame die jarenlang geen Coca - Cola Company-aankopen op haar geweten wilde, die al sinds mensenheugenis geen alcohol drinkt, principieel geen vlees eet en haar kinderen in de auto laat luisteren naar cd's voor grote mensen i.p.v. Plopmuzak... is in-con-se-quent!

Maar ook ik heb mijn zwakheden en ik heb een erg zwak plekje, mijn nestje. En als er een circus met échte wilde dieren op 10 km van onze deur zijn tenten opslaat, ga ik niet de trut zijn die haar nestje daar principieel niet naartoe wil sturen!

Daar stonden we dus vanmorgen bij de dageraad (lees: te negenen) voor de gesloten poort (met zo'n keten, weetjewel) van dat circus. Maar drie in gewone mensen vermomde circusartiesten (dat zie je zo, toch?) lieten ons vriendelijk binnen.  In 't Frans. Maar 't zijn artiesten, dat zie ik zo door de vingers.

Weelde!

Kamelen, zebra's, bizons, minipaarden, lama's, dromedarissen, langhoornkoeien, minipony's en als kers op de taart een truck vol leeuwen!
Big Boy was érg onder de indruk, en de rest van 't nest volgde.

Om deze avontuurlijke dag ... Nee.
Om deze dag die avontuurlijk begon maar verder al zonnebadend op Vlamertinge - Terras verder kabbelde in stijl af te sluiten, at ik zopas dit koekje.
Met zebrastrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw reactie hieronder? GRAAG!